Bläddra
Sökresultat för Josefine Gaude... Rensa filter?

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Branschkunskap inom restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika…
Köp här

Isbn: 9789198682748

Utgivningsår:20220101

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Service och bemötande 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Service och bemötande 1, såsom bemötande, kommunikation, kroppsspråk,…
Köp här

Isbn: 9789198682717

Utgivningsår:20220101

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen
Boken Hygien vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Hygien, såsom mikroorganismer, livsmedelshantering, livsmedelsinfektioner, lagar och bestämmelser, rengöring…
Köp här

Isbn: 9789198746716

Utgivningsår:20220505

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror,…
Köp här

Isbn: 9789198746723

Utgivningsår:20220712

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Educational: Hospitality Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Servering 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Servering 1, såsom service, servering, dukning, dekorering, alkoholpolitik samt lagar och regler, vilket skapar…
Köp här

Isbn: 9789198746761

Utgivningsår:20221101

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Matlagning 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Matlagning 1, såsom kommunikation i arbetet, tillagning av varma och kalla rätter, rengöring av…
Köp här

Isbn: 9789198746778

Utgivningsår:20230125

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Mat och dryck i kombination vänder sig i första hand till elever på Restaurang och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan. Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Mat och dryck i kombination, såsom måltiden som helhetsupplevelse, hur maträtter och dryck kan kombineras, grundsmakerna och…
Köp här

Isbn: 9789198746785

Utgivningsår:20230401

Utgivare: Bokgym AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med…
Köp här

Isbn: 9789198795509

Utgivningsår:20220330

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: EB

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Detta paket består av följande digitala läromedel: Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, digital, 18 mån Hygien, digital, 18 mån Livsmedels- och näringskunskap 1, digital, 18 mån Service och bemötande 1, digital, 18 mån Utöver det kursspecifika och…
Köp här

Isbn: 9789198795400

Utgivningsår:20220712

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: EB

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Detta paket består av följande digitala läromedel: Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, digital, 18 mån Hygien, digital, 18 mån Servering 1, digital, 18 mån Mat och dryck i kombination, digital, 18 mån     Livsmedels- och näringskunskap 1, digital,…
Köp här

Isbn: 9789198795417

Utgivningsår:20230401

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: EB

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Detta paket består av följande böcker:  Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok Hygien, bok Servering 1, bok Mat och dryck i kombination, bok Livsmedels- och näringskunskap 1, bok Service och bemötande 1, bok Matlagning 1, bok
Köp här

Isbn: 9789198795424

Utgivningsår:20230401

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE

av:Josefine Gaude, Rickard Andersson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Educational: Economics Läromedel Läromedel: företagsekonomi Läromedel: samhällsorienterande ämnen och humaniora
Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.   Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med…
Köp här

Isbn: 9789198746730

Utgivningsår:20220330

Utgivare: Gleerups Utbildning AB

Mediatyp: BE