Sökresultat för Josefine Gaude...
Rensa filter?
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Branschkunskap inom restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Service och bemötande 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Service och bemötande 1, såsom bemötande, kommunikation, kroppsspråk,…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen
Boken Hygien vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Hygien, såsom mikroorganismer, livsmedelshantering, livsmedelsinfektioner, lagar och bestämmelser, rengöring…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror,…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Educational: Hospitality Läromedel Läromedel: hemkunskap Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Servering 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Servering 1, såsom service, servering, dukning, dekorering, alkoholpolitik samt lagar och regler, vilket skapar…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Matlagning 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Matlagning 1, såsom kommunikation i arbetet, tillagning av varma och kalla rätter, rengöring av…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken Mat och dryck i kombination vänder sig i första hand till elever på Restaurang och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Mat och dryck i kombination, såsom måltiden som helhetsupplevelse, hur maträtter och dryck kan kombineras, grundsmakerna och…
Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med…
Detta paket består av följande digitala läromedel:
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, digital, 18 mån
Hygien, digital, 18 mån
Livsmedels- och näringskunskap 1, digital, 18 mån
Service och bemötande 1, digital, 18 mån
Utöver det kursspecifika och…
Detta paket består av följande digitala läromedel:
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, digital, 18 mån
Hygien, digital, 18 mån
Servering 1, digital, 18 mån
Mat och dryck i kombination, digital, 18 mån
Livsmedels- och näringskunskap 1, digital,…
Detta paket består av följande böcker:
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok
Hygien, bok
Servering 1, bok
Mat och dryck i kombination, bok
Livsmedels- och näringskunskap 1, bok
Service och bemötande 1, bok
Matlagning 1, bok
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Educational: Economics Läromedel Läromedel: företagsekonomi Läromedel: samhällsorienterande ämnen och humaniora
Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med…